Christelijk Kinderoord
Siloam

Siloam en de belastingdienst

Siloam en de belastingdienst

Stichting Klein Jeruzalem (Siloam) is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Het RISN (voorheen het fiscaal nummer) van stichting Klein Jeruzalem (Siloam) is 8237.65.672.

Via de website van de belastingdienst kunt u controleren of onze ANBI status nog actueel is. U hoeft hiervoor alleen de naam “stichting Klein Jeruzalem” in te vullen. Een plaatsnaam is niet nodig.

Als u een periodieke schenking wilt doen, hoeft dat niet meer in een notariële akte te worden vastgelegd. Daarmee vervallen ook de kosten van de notaris. De Belastingdienst heeft op zijn website een eenvoudig model van een schenkingsovereenkomst opgenomen. Deze kunt u hier downloaden: overeenkomst periodieke gift in geld. De voorwaarden voor een periodieke schenking zijn ongewijzigd gebleven. Schenkingen met een looptijd van minimaal vijf jaar kunt u volledig aftrekken.

U kunt Stichting Klein Jeruzalem (Siloam) het ingevulde formulier in tweevoud toesturen ter ondertekening.

Stichting Klein Jeruzalem (Siloam), postbus 4706, Willemstad, Curacao

Na ontvangst sturen wij sturen u  een ondertekend exemplaar terug, dat u kunt overleggen aan de Belastingdienst als die daarom vraagt. Heeft u nog vragen neemt u dan contact op met  het Robert de Vries, +59995113944

Klik hier om de jaarrekening van stichting Klein Jeruzalem te bekijken.